2010.04.27. 16:14

Megvilágosodtam! És ahogy az ilyenkor lenni szokott, el sem tudom képzelni, hogy lehettem ilyen vak eddig. Az összes darab itt volt a szemem előtt, csak össze kellett őket illeszteni.
A sok-sok megfigyelt furcsa viselkedési mintázat, amit nem tudtam mire vélni, ma végre hipotézissé forrott össze, ami így szól: a tüccereknek olyan az alternatív zene, mint ördögnek a szenteltvíz.

Nem tudom, mi lehet az oka. Én a váratlan ritmusváltásokra és a nem-kommersz dallamvonalra tippelek, de az biztos, hogy kegyetlen szarul érzik magukat tőle a kis csírák.

Azt tudtam eddig is, hogy nem értik a blues lüktetését, és nem értékelik a rock'n'roll szellemiségét, de hogy pár másodperc alatt a falat kaparják bármelyik Muse remekműtől... Mondjuk most már azt is értem, miért roppant össze gólyatáborban az egyik tüccerlány egy Kispál szám alatt. Hú, ő aztán rendesen kiakadt! Öröm volt nézni. És az orra alá dugni a fesztivál-karszalagokkal borított alkaromat, mikor azért kezdett hisztizni, hogy szervezőként intézkedjek a "rendes zene" ügyében.

Jó napom van :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sapiens.blog.hu/api/trackback/id/tr761956508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sargabogre 2010.04.28. 07:28:02

igeeeen! rokonlélek vagy, ezt én is megfigyeltem, mikor beszabadultam a koliba és benyomtam egy kis kispált, páran kimenekültek a szobából, volt, aki az erősítőt húzta ki.

viszont egy dologra sohasem fogok rájönni: a dallamtalan, migrént okozó tuctuc mitől számít sokkal jobbnak egy táncikálós rock n rollnál?

clark.kent 2010.04.29. 05:18:06

ezaaazz! ha te is megfigyelted, akkor ez már nem is csak légbőlkapott hipotézis! :D

am azt én sem tudom elképzelni, hogy viselik el hosszú távon a diumvisut. vagy akár csak rövidtávon is...
süti beállítások módosítása