2010.05.17. 00:45

"Művészetből nem lehet megélni. A művészettel csak elviselhetőbbé lehet tenni az életet. A művészet, akármilyen jól vagy rosszul csinálja valaki, a lelket táplálja, az Isten szerelmére! Énekeljünk a tus alatt! Táncoljunk a rádió mellett! Meséljünk történeteket. Írjunk verset, akár rossz verset is a barátainknak. Csináljuk olyan jól, amilyen jól csak tudjuk. Csodálatos jutalomban lesz részünk. Alkotni fogunk valamit."

Bazeg, Vonnegutnak már megint igaza van. Mondjuk ez annyira azért nem meglepő. De akkor is! Itt ülök az ehavi bugyuta kis képregény strip-em nyomtatott verziója felett és egyszerűen csak tetszik, és örülök neki. Nem tudok betelni vele, alkottam valamit. Pedig tényleg nem nagy szám.

A bejegyzés trackback címe:

https://sapiens.blog.hu/api/trackback/id/tr931978032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása