2010.05.03. 14:32

Egy koliszoba mindennapjai rovat

- Gyere, játsszunk "kit dugnál meg"-et!

A szabályok egyébként roppant egyszerűek. A kettő-négy játékos kiáll az erkélyre, ahonnan remekül rá lehet látni a koli bejáratára, majd véletlenszerű sorrendben választanak egy természetes számot egytől ötig úgy, hogy nem választhatják ketten ugyanazt. Amint ez megtörtént, várnak és nézik, hogy ki jön ki a koliból, azaz "ki kit dugna meg". Az egyes számok a kilépők sorrendjének felelnek meg, aki tehát az egyest választotta, az az első kilépőt kapja, aki a kettest, az a másodikat, és így tovább. Tényleges coitusra persze nem kerül sor, sőt - az esetek túlnyomó többségében még - kommunikációra sem. Az, hogy ki jön éppen ki a kapun, természetesen csak a vakszerencse műve, ami nagy röhögéseket eredményez. All rights reserved.

A bejegyzés trackback címe:

https://sapiens.blog.hu/api/trackback/id/tr281971253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clark.kent 2010.05.03. 21:46:14

Az a szomorú az egészben, hogy én még csak nem is vagyok kolis... csak ebben a szemeszterben rengeteg időmet töltöm ott a kolis barátaimmal, de megvan a fílingje, az biztos!
süti beállítások módosítása