2009.12.10. 21:26

Jelenség: ha úgy írok meg egy zh-t, hogy napokig tanultam rá, vagy úgy, hogy a tankönyvre még messziről sem néztem rá, az eredmények nem különböznek egymástól szignifikánsan.

Hipotézis: asszociációs alapú tippelési módszerem és az axiómák gondos megértésenek segítségével alkalmazkodom bármilyen körülményhez vagy újonnan felmerült problémához* és elérem az adott pontszámot, melyet a tananyag lényegének (melyet úgysem kérdez meg soha senki) ismerete már nem képes szignifikánsan emelni.

Konklúzió: valaki egy sörre ma este?
_______________________________

Jelenség: azon zh-k, melyek esetében a megmérettetést megelőző 1-3 napon rockzenei koncerten vettem részt tanulás helyett, kivétel nélkül (!) elérték a minimum elégséges szintet, míg az összes többin megbuktam.

Hipotézis: ebbe belegondolni sem merek.

Konklúzió: valaki koncertre holnap este?
_______________________________

*Nem ezt nevezzük intelligenciának?

A bejegyzés trackback címe:

https://sapiens.blog.hu/api/trackback/id/tr661589189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása