2009.08.21. 14:46

Régebben sokat bántalmaztam a bölcsészeket verbálisan, de erről már (részben azért, mert sok értelmes jóbarátom akad, aki történetesen bölcsész) leszoktam. Mostanában inkább már csak értetlenül állok előttük. Kíváncsi természet lévén ugyanis - ha ráakadok - beleolvasgatok egy-egy példány blogjába, ahol aztán meglepetten tapasztalom, hogy köze nincsen sem a stílusos, sem a helyes, sem az értelmes íráshoz, de még akár csak egyetlen épkézláb gondolathoz sem. Igazából még az én bugyuta firkálmányaim szintjét sem érik el soha, ami kicsit ijesztő, hiszen ők ezt tanulják. Ez olyan, mintha a jövőben, amikor én már orvos leszek, ők hobbi szinten gyógyítanák a rákot.

De én tévedek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sapiens.blog.hu/api/trackback/id/tr351328049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sargabogre 2009.10.16. 12:13:46

Remélem nem az enyémről van szó :) de ez olyan dolog szerintem, hogy egy szakács sem főz otthon, ha hazaér, nekem is elegem van az irodalmi megfogalmazásból egy idő után. A helyesség viszont már kényes téma.

clark.kent 2009.11.13. 23:31:39

Hmm... ha ez így van, nem leszek nőgyógyász! :D Igazad lehet, de akkor meg miért ír blogot? Úgy értem, hogy ha nem akarja normálisan megfogalmazni és átadni a gondolatait másoknak, akkor mi értelme? Ha pedig csak úgy magának írogat, minek reklámozza? Dehát én csak buta orvosis vagyok, nem értek én az irodalomhoz.
Amúgy egyértelműen nem a Te blogodról volt szó :D

annamarine 2010.05.28. 12:23:26

mert nem tudja h szarul ír, illetve h nem is tud írni
süti beállítások módosítása