2009.06.09. 01:20

Világ életemben hatalmas hülyeségnek tartottam az olyan - első sorban légfrissítő és öblítő - reklámokat, amelyekben olyan dolgokkal dobálóznak, mint az "óceán" vagy a "friss alpesi legelő" illat. Először is egy illatot alapvetően nehéz definiálni. Másodszor egy alpesi legelő szaga rengeteg mindentől függ: például az évszaktól és az adott területen honos növényektől. Harmadszor az óceán illatát konzerváló flakonból sosem került elő a döglött hal összetéveszthetetlen bűze. (Hogy ne is beszéljünk arról, hogy a szagok érzékelése mindannyiunkban szubjektív...)

Éppen ezért nem is gondoltam soha, hogy valaha olyan nyálas dolgot mondok majd, hogy szeretem a nyári éjszakák illatát. Legalábbis azt, amit most szippantottam.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sapiens.blog.hu/api/trackback/id/tr301175217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása