2009.11.23. 00:35

Az orvostanhallgatók jelentős hányada műveletlen faszfej. Az is igaz mondjuk, hogy ezen műveletlen faszfejek egy jó része képes lerajzolni egy koffein molekulát (az én tudományom az etanol molekulánál véget ér, és reményt sem nagyon látok rá, hogy ez a közeli jövőben jelentékeny mértékben fejlődjőn), még ha ez a két halmaz nem is fedi egymást.

Én egy történelmi-kultúrális-művészeti teszten elért megfelelő pontszámhoz kötném az orvosi diplomát. Egy olyanhoz, amire lehetetlen felkészülni, ha az ember az addigi élete során nem olvasott elég könyvet, hallgatott elég zenét, vagy járt be töriórára. Bár az orvostanhallgató élete alapvetően arról szól, hogy olyan vizsgákon felel meg, amikre lehetetlen teljesen felkészülni, de egy kicsit talán mégis javítana a dolog a helyzeten.

Ugyanezen logika alapján természetesen például egy jogi diploma megszerzésének is alapfeltétele lenne egy hasonló felépítésű, biológiai irányú kérdéseket tartalmazó teszt abszolválása.

A bejegyzés trackback címe:

https://sapiens.blog.hu/api/trackback/id/tr201545152

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: fish finder reviews 2019.01.08. 10:23:14

arctic animals worksheets - Videos de decoracion para quinceanera

Trackback: portable fish finder 2018.12.29. 21:43:05

Meseország? Bajorország! - Mosogató Németországban

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása